Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Budapest München – komfortos utazás megfizethető áron!

2016. 02. 23. 16:27

A Budapest München útvonal rossz emlékei kísértik? Szabaduljon meg a kellemetlen utazás történeteitől, változtassa meg szokásait, válassza az Eutaxi járatát és szeresse meg újra a hosszabb utazásokat.  
A mi ajánlatunk egy kényelmes, gyors és megfizethető utazást kínál ügyfeleinek. A Budapest München járat könnyen elérhető megoldás, ha nem szeretne heteket tölteni az utazás megszervezésével. Cégünk háztól házig személy- illetve csomagszállítást kínál az utazási célok között a hét több napján. Érdeklődjön járatainkról honlapunkon, keresse telefonon munkatársainkat, tegye fel a kérdéseket, foglaljon helyet online, vagy telefonon. 


A Budapest München járat a 8 személyes kombiban kényelmes és kellemes. Nem kell az utasteret idegen emberekkel megosztania, utazzon együtt barátaival. A több száz kilométeres utazás bárki türelmét igénybe veszi, de nem az Eutaxival. A légkondicionált utastér, a karfás ülések, az utasok igényeihez igazított pihenők, és a háztól-házig szállítás tökéletes ajánlat. Komfortos utazás megfizethető áron. A kényelmes ülések nem fárasztják el a testet, nem fájdul meg a hát és a nyak. Münchenbe érve nem kell egy teljes napot a regenerációra és pihenésre fordítani, azonnal belevetheti magát az munkába, vagy megkezdheti a városnézést, kirándulást.
Szervezzen kirándulást Münchenbe, utazzon barátaival a Budapest München autóbusszal. Váljon az utazás is a kirándulás részévé. Érdeklődjön az utazás részleteiről diszpécserünktől, munkatársaink minden kérdésre szívélyesen és készséggel válaszolnak. Érezze a bizalmat, ismerkedjen meg a sofőrrel, bízza rá magát. Számunkra az Ön biztonsága és kényelme, komfortos utazása a legfontosabb! Ne kössön kompromisszumokat, ha Németországba szeretne utazni!