Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Budapest Karlsruhe utazás

2016. 07. 11. 08:27

A nyár elérkeztével nagyon sok mindenki tervez különféle nyaralásokat és kirándulásokat. A nyaralások általában valamilyen vízpart felé szerveződnek, a legtöbben egy egyhetes vagy 10 napos tengeri kikapcsolódásra vágynak, ám sokan nem tehetik ezt meg, vagy az időhiány vagy a nagyobb költségkiadás miatt. Akik nem terveztek az idén nyaralást, azoknak sem kell lemondaniuk a kirándulásról, hiszen egy hosszabb hétvégére ők is megtehetik, hogy elugornak egy másik országba, egy kellemes városba, ahol élvezhetik a nem otthon töltött időt. 

A Budapest Karlsruhe utazás pontosan egy olyan kirándulást eredményezhet, hiszen kiváltja vele a nyári tengert és még kellőképpen fel is töltődik. A Budapest Karlsruhe utazás nem annyira hosszú, tehát nem kell attól félnie, hogy az utazás után nem marad ereje és kedve a városnézésre, de a másik ország kellőképpen érezteti velünk azt, hogy nyaralunk, kirándulunk, pihenünk.

A kisebb hétvégi utazások rendkívül jó ha a családdal vagy egy baráti társasággal tesszük ezt meg, ugyanakkor az utazás megszervezése már sok esetben bonyolultnak tűnik, esetleg mindig van valaki olyan a társaságban, akinek valami nem felel meg. A Budapest Karlsruhe kirándulás azért is kiváló, mert Önöknek nem kell az utazás részletein aggódnia, hiszen mi vagyunk azok, akik a foglalás után mindent elintézünk.
 
A kisbusz arra is lehetőséget ad, hogy kényelmesen és kellemes környezetben, ismerősökkel utazzon, és természetesen abban is pozitív, hogy bármikor meg lehet állni egy benzinkúton kinyújtani a lábakat vagy szívni egy kis friss levegőt.

A Budapest Karlsruhe járatot ajánljuk fiataloknak és időseknek egyaránt, de akár egy vegyes korosztálynak is tökéletesen kellemessé tehetjük az utazását. A foglalást online el lehet intézni, munkatársaink pedig minden felmerült kérdésre megpróbálnak válaszolni. Egy utazás alkalmával a megbízhatóság az egyik legfontosabb kívánalom.