Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Budapest Frankfurt busz járat, a legjobb választás

2016. 05. 05. 17:01

Frankfurt, az egyik legélénkebb, legpezsgőbb német város, amely külföldiek, köztük magyarok tízezreinek kedvelt úti célja. Ha ön is oda készül és el szeretné kerülni a zsúfolt tömegközlekedést, a többszöri átszállást vagy a sokak számára megterhelő repülőutat, választhatja a Budapest Frankfurt busz járat szolgáltatását is. Cégünk, mely németországi utakra specializálódott kényelmes kisbuszokkal juttatja el klienseit Németország számos nagyvárosába. Mottónk a gyorsan, olcsón, kényelmesen, és ez igaz a Budapest Frankfurt busz esetében is. 

Miért fizetne tízezreket egy kényelmetlen és bosszúságokkal terhelt utazásért, amikor van más lehetőség is, ugyanazért a pénzért, vagy akár kedvezőbb áron is? Önnek csupán annyit kell tennie, hogy weboldalunkon idejében lefoglalja helyét, jelzi utazási szándékát és mi máris felvesszük a Budapest Frankfurt busz járat utaslistájára.
 
Kényelmes, nyolc személyes kisbuszaink utastéri klímával, kartámaszos ülésekkel rendelkeznek, sok csomag esetére pedig nagy csomagtérrel, vagy utánfutós csomagszállítással is állunk rendelkezésére. Így ha ön személyesen nem utazna, de csomagot küldene Frankfurtban élő hozzátartozóinak, nálunk erre is van lehetősége.
 
Bármelyik lehetőséget is veszi igénybe, a Budapest Frankfurt busz szolgáltatásai közül, a lehető legjobb döntést hozza, hiszen a mi áraink kiválóak, akár háztól házig utazásról van szó, akár csomagküldésről. Ránk számíthat, velünk biztosan idejében célhoz ér, kényelemben és teljes biztonságban utazhat Ön is, és fontos csomagja is.