Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> A teleautó Németországba is indul már

2016. 06. 20. 10:14

A praktikus utazási formák egyre inkább előre törnek manapság azok körében, akik szeretnének gyorsan, olcsón és kényelmesen kiutazni például egy hétvégére egy szomszédos országba. A teleautó Németország szolgáltatás egyik specialitásunk, ami annyit tesz, hogy összehozzuk azokat az utazókat, akik rendelkeznek autókkal azokkal az utazókkal, akik szívesen csatlakoznának és osztoznának a költségeken, így mindenki jól jár. A teleautó Németországba igen jó választás, hiszen olcsóbban juthatunk ki, mint ha vonatoznánk vagy buszoznánk.

A teleautózás modern közlekedés legújabb formája, amely igazából nem tartozik sem a tömegközlekedés formái közé, sem a személyszállítási utazás közé, valamelyest a kettő között helyezkedik el. Ha Ön is szeretné a teleautó Németországba szolgáltatást választani, akkor nincs más dolga, mint weboldalunkon lefoglalni egy helyet. Ezzel a módszerrel sokkal kényelmesebben utazhat a kívánt távon, jó társaságban, jó emberekkel, mint tömegközlekedéssel, ráadásul lehet, hogy a költségekkel is jobban kijön.
 
A teleautózás lényege, hogy azok az utasok, akik ugyanazon a távon közlekednek, megosztják egymással személygépkocsijukat és osztoznak az üzemanyag költségeken is, így mindenki jól jár. Ez egy rendkívül jó és hatékony dolog, hiszen gondoljunk csak bele, hogy hány autó marad így a garázsban, ezáltal a környezetünket is óvjuk valamilyen szinten.
 
Az Eutaxi segítségével a teleautó Németországba indulásakor Ön is benne lehet az utasok listájában és kényelmesen, kellemesen utazhat egy másik országba. A telekocsi kényelmes és praktikus, a biztonság szempontjából pedig szintén jó döntés.