Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> A teleautó Németország szolgáltatás olcsó és megbízható utazási forma

2016. 09. 26. 14:24

A gyakran utazók közül nagyon sokan végképp beleuntak a tömegközlekedési eszközök használatába, ami figyelembe véve nyilvánvaló hiányosságaikat nem is véletlen. Ha Ön is ebbe az egyre bővülő csoportba tartozik, és rendszeresen utazna Németországi úti céllal, a teleautó Németország szolgáltatás önnek lett kitalálva.

De mi is az a teleautó? Nem más, mint egy maximum nyolc fő szállítására alkalmas kombi, amiben ön a tömegközlekedés hátrányait nélkülözve gyorsan és pontosan eljuthat a kívánt helyre, miközben költségei is jelentősen csökkenhetnek. A teleautó Németország szolgáltatás a ma elérhető legkényelmesebb, leggyorsabb és legpontosabb utazási forma, amelyet Ön akár otthona kényelméből előre tervezve is igénybe vehet. Nincs sorban állás jegyért, nincsenek átszállások, előre nem látott késések és más kellemetlenségek, hiszen Ön akár háztól házig, megadott címre is utazhat a teleautó Németország igénybevételével.
 
Civilizált és kényelmes utazási mód ez, amit csak ajánlani lehet mindazoknak, akik gyakran utaznak, de nem szeretik kitenni sem magukat sem családjukat a tömegközlekedés sok esetben egyenesen nyomorúságos körülményeinek. Ha akár csak egyszer is igénybe veszi a teleautó Németország szolgáltatást, tapasztalni fogja milyen az, amikor egy szolgáltatás valóban huszonegyedik századi, és európai színvonalú, ugyanakkor megfizethető. A kényelem, a gyorsaság és a biztonság ugyanis nem szükségszerűen drága, hiszen az említett tulajdonságok mellett a megfizethetőség az egyik olyan faktor, ami nem csupán megtartja a kliensek bizalmát, de visszatérő felhasználóvá is teszi őket, ez pedig a legjobb reklám.