Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> A Stuttgart Budapest utazás remekül kivitelezhető

2016. 06. 20. 10:13

Szeretne Ön is elszabadulni a szürke hétköznapokból és kellemes pihenéssel tölteni egy hétvégét családjával? Nos, erre remek lehetőséget kínál az Eutaxi. A Stuttgart Budapest utazás kiváló lehetőség arra, hogy kicsit kikapcsolódjon és új helyeket, kultúrákat ismerjen meg egy másik országban. Németország rendkívül kedvelt választás manapság az egyhétvégés kiruccanásokra, hiszen közel van és egy komfortos kisbuszban még az utazás sem kellemetlen.

Ha minket választ, akkor lehetősége van online jegyeket foglalni, nem kell bajlódni az adminisztrációval és az utazás napján is minden simán fog menni. A Budapest Stuttgart utakat a lehető legjobb eszközökkel kivitelezzük, így biztosítjuk a megfelelően kényelmes és komfortot utazást. Nálunk az árak a földön járnak.
 
A valóban kényelmes és gyors kisbuszok nyújtotta élményt és komfortot minden ügyfelünknek biztosítjuk és a helyfoglalást is el lehet intézni gyorsan és hatékonyan. Nálunk az ügyfél centrikusság, a korrekt eljárás és a kedvező árfekvés a cél, amelyet Ön is tapasztalni fog, ha az Eutaxit választja.
 
A kiszámítható buszjáratok Németországba minden utas teljesen jogos elvárása, nálunk pedig ezt meg is kapja minden további nélkül. Nem kell ráadásul tömött és zsúfolt buszokban utaznia, mivel kisbuszainkkal végezzük a Budapest Stuttgart utakat, amelyek sokkal praktikusabbak. Ha tehát utaznia kell, nem is kérdés, hogy miért érdemes az Eutaxit választania. Weboldalunkon minden fontos információt megtalál és foglalását is leadhatja pár kattintással.