Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> A Stuttgart Budapest távolságot megteheti a segítségünkkel!

2017. 05. 04. 11:31

Mindig gondot okoz a hazautazás Németországból vagy Ausztriából, ahol dolgozik? A segítségünkkel ez nem jelenthet többet problémát. A Stuttgart Budapest útvonalon, illetve más nagyobb városokat is megcélozva gyakran indítunk kisbuszos személyszállítást, amelyre egyre nagyobb igény mutatkozik. Éppen emiatt, ha tudja, hogy mikor szeretne hazajutni vagy éppen Németországba utazni, akkor érdemes előzetesen lefoglalni helyét, hiszen nyolcfős kisbusszal végezzük a személyszállítást, amelyek hamar megtelnek.

 A Stuttgart Budapest távolságot gyorsan és olcsón teheti meg a segítségünkkel. Teljes kényelemben lesz része az út alatt, hiszen kényelmes, kartámlás ülésekkel kialakított busszal rendelkezünk. Honlapunkon az árakkal is megismerkedhet, illetve galéria menüpontunk alatt megtekinthető a kisbusz is. A Stuttgart Budapest utat nagyobb nyugat-magyarországi város érintésével tesszük meg, így Székesfehérvárból, Veszprémből, Győrből is csatlakozhat hozzánk.
 
Ha menetrenden kívüli utazás is érdekli, akkor kérjen egyedi ajánlatot weboldalunkon. Elérhetőek vagyunk Facebookon és Twitteren is, így ha követ minket, akkor mindig értesülhet arról, hogy a Stuttgart Budapest útvonal mellett milyen más településekre juthat el Németországban vagy Ausztriában. Állunk rendelkezésére, ha olyan információra lenne szüksége a Stuttgart Budapest út kapcsán, amelyet nem talál portálunkon. Válassza Ön is az Eutaxi.hu-t, cégünk szolgáltatását, hogy minél kényelmesebb, gyorsabb és olcsóbb legyen az utazás, ha Németországban vagy Ausztriában dolgozik.