Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> A németországi magyarok könnyű utazása

2017. 05. 12. 16:33

Hazánkból mindig is sokan utaztak Németországba, ám a kirándulókat nem lehet a németországi magyarok kategóriájába besorolni. Talán mindannyiunk számára egyértelmű, hogy a németországi magyarok terminus azokat a személyeket fogja egybe, akik az országhatárainkon kívül, például éppen Németországban vállaltak munkát, és csak néha utaznak haza. Magyarországról ma egyre többen vándorolnak el, vállalnak külföldön munkát, az egyik kedvelt munkavállalói ország pedig éppen Németország. 


A németországi magyarok közössége, amikor csak teheti, hazalátogat. Az utazási feltételek pedig egyre kedvezőbbek számukra. Nagyon fontos, hogy megadjuk a lehetőségeket a hazautazásra, hogy családtagjaikat, itthon maradt szeretteiket minél sűrűbben meg tudják látogatni, hogy attól, hogy külföldön dolgoznak, a haza, az itthon érzése ne veszítse el a pozitív emléket, sőt, hogy ne emlékként éljen bennünk, hanem egy valóságként.
Egyre népszerűbb, hogy a németországi magyarok együtt utaznak haza, vagy együtt utaznak vissza Németországba, hiszen a vendégmunkások felismerték, hogy sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb, ha összefognak, és együtt utaznak. Természetesen ehhez mások is jó feltételeket teremtenek, mint például az eutaxi, aki egy kisbuszt és sofőrt tud nyújtani a hazajutni, vagy kijutni vágyóknak.

A kisbusz tökéletes mobilitást nyújt azoknak aszemélyeknek, akik elhagyták hazájukat a munkavállalás miatt, és segít nekik abban, hogy jó kapcsolat maradhasson a haza földjével és az itthonmaradottakkal. A kisbusz olyan útvonalon közlekedik, ami a legismertebb a magyarok számára, ahol a legtöbb magyar személy dolgozik.
A németországi magyarok ma már egy kellemes környezetben, kényelmesen, akár háztól-házig is utazhatnak a kisbusz segítségével.