Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> A modern kisbusz járat a németországi magyarok mobilitásának eszköze

2016. 05. 23. 21:49

Hazánk fiainak mindig is kedvelt célpontja volt Németország. Mér 1989-től kezdve sokan és sokféleképpen igyekeztek eljutni ide, aztán az idő múlásával, és a határok légiesedésével törvényszerűen kialakult az itt letelepedettek köréből a németországi magyarok közössége. 

Ez a közösség jellemzően fiatalokból, családokból és pályakezdő egyedülállókból tevődik össze, akik nagyon sokat utaznak, hiszen gyakran látogatnak haza, otthon maradt szeretteikhez. Ilyen célra mindenki más utazási eszközt vesz igénybe, de egyre népszerűbb a kisbusszal történő társas utazás, aminek több oka is van. Ez a legmodernebb, a lehető legközvetlenebb utazási forma, az árai pedig megfizethetőek, ami nem utolsó szempont még a németországi magyarok számára sem.
 
Egyáltalán nem meglepő, hogy ez a közösség, amely nem jószántából hagyta el a hazáját, megtanulta megbecsülni a minőségi szolgáltatásokat az utazás területén is, és a zsúfolt tömegközlekedés helyett a gyors, kényelmes, és megbízható szolgáltatást részesítik előnyben.
 
Ehhez az is hozzájárul, hogy a kisbuszos járat a németországi magyarok igényeit messzemenően figyelembe véve, az általuk leggyakrabban használt útvonalakon közlekedik, mint például a Budapest – München, vagy a Budapest – Frankfurt.
A mai világban a mobilitás nem csupán szükséges, de elengedhetetlen tényező az életben, az utazás pedig mindennapos rutin, így természetes, hogy a németországi magyarok is a lehető legkedvezőbb ajánlatot választják a hazautazáshoz, vagy a munkahelyükre, ideiglenes vagy hosszabb távú németországi tartózkodási helyükre.