Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> A busz Németországba praktikus választás

2016. 11. 24. 08:36

Németország manapság rendkívül népszerű és kedvelt úti cél a turisták számára. Nem is véletlenül, hiszen hazánkhoz viszonylag közel van és egy kényelmes buszos utazás keretében akár 6-7 órán belül már kint is lehetünk. A busz Németországba igen praktikus megoldás. És itt most nem a tömött távolsági buszokról beszélünk, hanem egy kellemes kisbuszról, amely légkondicionált és annyi embert szállít, amennyi kényelmesen elfér. Ezt kínálja Önnek az Eutaxi.

 A kisbuszos utaztatásé a jövő és ha Ön is ezt választja, akkor garantáltan élményekkel teli lesz még a kiút is, amelyet sokan kínszenvedésnek élnek meg manapság a rossz körülmények miatt az ócska buszokon. A busz Németországba több időpontban és városba is indul, ezekről Ön is tájékozódhat részletesebben honlapunk egyes menüpontjaiban. A buszos utazás nem csak kellemes, de praktikus is és egész családját is hozhatja magával, mindenki elfér. Márpedig ezt erősen ajánljuk, hiszen a nyaralás családosan az igazi!
 
Miért jó a kisbuszos Németországba való utazás? Állítható ülések, légkondicionálás, a szórakoztatásról gondoskodó CD lejátszó és még sok egyéb hasznos kis kiegészítő található a kisbuszban, amelyek élvezetesebbé teszik az utat. Mint már említettük, a többi közlekedési eszközhöz képest kevésbé zsúfoltak, ráadásul gyorsabbak, mint a régi távolsági buszok, kényelmesek, és az időnkénti megálláshoz sincs szükség nagyobb parkolóhelyekre, hiszen egy autó helyére elfér a busz. Ismerje meg Ön is weboldalunkat és utazzon kisbusszal Németországba minőségi körülmények között!