Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> A Budapest Stuttgart utazás gyorsan teljesíthető

2016. 06. 05. 20:19

A külföldre utazást sokan igen nehéznek találják, mivel nem a jó módszert választják és a legtöbb esetben többet fizetnek, mint kellene. A Budapest Stuttgart utazás egy remek lehetőség arra, hogy Ön is elszabaduljon egy kicsit a szürke hétköznapokból és olyan helyeket tekintsen meg, amelyeket eddig még sosem látott. A Budapest Stuttgart utazás egyik legjobb módja az Eutaxi kisbuszos szolgáltatása, amely rendkívül korrekt és kedvező árakon érhető el mindenki számára.

 Nem rövid útról van szó, ezért minden esetben gondoskodunk utasaink kényelméről. Egy hosszú utazás körülményeihez hozzá tartozik elsősorban, hogy milyen busszal utazunk, hiszen közel sem mindegy, hogy egy 50 személyes nagy buszban vagy egy 8 személyes kisbuszban utazunk. Az utasok kényelméről gondoskodni kell a nagy és kis buszok esetében is.
 
A Budapest Stuttgart út nagyon kellemetlenné válhat, ha 50 személy igényeit kell kielégíteni, hiszen túl sokan vannak egy légtérben, azonban egy 8 fős társaság ezzel szemben kellemes időtöltést, szórakozást is biztosíthat, ráadásul légkör is sokkal kellemesebb. Érdemes lehet ismerőseit, családját is magával hoznia, hiszen így ismerősök között töltheti el az utat.
 
Az Eutaxi Budapest Stuttgart járata első körben ezt kínálja. Egy rendkívül kényelmes és praktikus utazást egy jól felszerelt, kényelmes 8 személyes kombiban, amelyben együtt utazhat családjával, ismerőseivel. Nem kell 50 idegen személlyel végigülnie a hosszú utat, nem kell felesleges fecsegéseket hallgatnia olyan társaságoktól, akiket nem is ismer. Válassza Ön is az Eutaxit!