Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> A Budapest Stuttgart távolság ma már alig néhány óra kényelmes utazás

2016. 04. 13. 12:25

Ön Németországban, Stuttgart környékén él és dolgozik? Vagy szeretne oda költözni, munkát vállalna a délnémet nagyvárosban, vagy környékén? Esetleg csak szabad idejét, vakációját töltené el szívesen Baden-Württemberg tartományi székvárosában? Ránk számíthat a Budapest Stuttgart útvonalon is, mi jó áron, kényelmesen, gyorsan és pontosan eljuttatjuk önt és csomagjait, akár pontos címre is.

 A Budapest Stuttgart útvonal a maga több mint 900 kilométeres távjával nem éppen rövid, de egy gyors és kényelmes kisbusznak, mint amilyenekkel mi szállítjuk utasainkat ez egy mintegy kilenc órás utat jelent. Ön beszáll Budapesten és kiszáll Stuttgartban, mindenféle átszállás, várakozás, kényszerű megállók nélkül. Az utazás kényelmét modern kisbuszaink biztosítják önnek, és csomagjai biztonsága miatt sem kell aggódnia.
 
A Budapest Stuttgart viszonylatban is lehetséges az online helyfoglalás, amit mi telefonon fogunk Önnél visszaigazolni, és a további részleteket, tudnivalókat egyeztetni. Önnek nincs is más dolga, mint idejében jelezni utazási szándékát, illetve ha ez a szándék változott, legalább huszonnégy órával az indulás előtt jelezni ezt.
 
Ha minket választ, mi civilizált és kényelmes utazást biztosítunk Önnek, hogy az elsuhanó táj szépségén kívül ne kelljen törődnie mással. Válasszon tehát minket, az EU Taxi a rendelkezésére áll utazási szolgáltatásaival a Budapest Stuttgart útvonalon és más németországi célpontok esetében is. Mert kényelmesen, nyugodtan, megfizethető árakon az utazás élvezet és öröm.