Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> A Budapest Stuttgart busz gyors, kényelmes és olcsó

2016. 01. 31. 18:13

Rugalmasan igazodik az utasok igényeihez, akár háztól házig is utazhat vele – a Budapest Stuttgart busz könnyen elérhető megoldás, ha Németországba készül, vagy csomagot szeretne eljuttatni biztonságos módon.

A több száz kilométeres utazások igénybe veszik bárki türelmét. Nem mindegy, milyen székben üli végig a hosszú távot, kivel kell megosztania a közös teret. Hogy ötven személy igényeit kell-e összehangolni, vagy csupán néhány főét. A Budapest Stuttgart busz méretének köszönhetően gyorsan és komfortosan juttatja el az utasokat, a 8 személyes jármű könnyedén igazodik a személyes elvárásokhoz, kívánságokhoz. A kényelmes ülőhelyek egyébként sem fárasztják el a testet, a kartámaszos ülésekben a gerincnek is pihentetően telik az utazás. A klimatizált utastérben pedig a megfelelő hőmérséklettel garantálja a komfortérzetet.
 
A Budapest Stuttgart busz járat diszpécserei részletesen elmagyarázzák a tudnivalókat, így nem kell aggódni az útvonallal kapcsolatos problémák miatt, és az utazás körülményeit is könnyedén átláthatja. A szervezők minden kérdésre szívesen válaszolnak, hogy valóban elégedetten érhessenek célba az utasok. Bizony, az idő is gyorsabban telik, ha egy megbízható és kedves sofőr társaságában üli végig a több száz kilométeres utat. Biztonságérzetet nyújt, ha az utazás kellemetlenségeit megoszthatjuk a vezetővel, aki a legjobb tudása és szándéka szerint keresi majd a megoldást.
 
Ha külföldre utazik, a biztonság érzet különösen fontos. Az átlátható feltételekkel és ajánlatokkal dolgozó Budapest Stuttgart busz munkatársai ezért fektetnek külön hangsúlyt arra, hogy az utasok pontosan átlássák, hogyan érnek majd el a német városba.
 
Nem kell kompromisszumot kötni: a kényelem és a gyorsaság egyszerre elérhető a Budapest Stuttgart busz járattal!