Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> A Budapest Mannheim utazás felejthetetlen lesz

2016. 06. 05. 20:17

Ha gondolkozik azon, hogy egy kicsit kiruccan és elszabadul a szürke hétköznapokból, akkor itt a tökéletes lehetőség, hogy ezt megtegye. A Budapest Mannheim utazás remek választás egy kis kikapcsolódásra, ráadásul hozhatja egész családját, mivel cégünk kisbuszos utazást biztosít az érdeklődők számára. Mannheim egy gyönyörű német város, ezért érdemes lehet ellátogatni ide egy hétvégére, hogy felfrissüljön, elszabaduljon a munka sokaságából.

 A Budapest Mannheim út megtételéhez minőségi eszközök és megoldások kellenek, amelyeket mi mind biztosítunk. Nem csupán hosszú útról van szó, hanem drága is lehet, ha nem a jó utazási formát választja.
 
Cégünk számára az a legfontosabb, hogy Ön olcsón és kényelmesen tegye meg a Budapest Mannheim utazást. Ha Önnek is ez a célja, akkor legyen az ön választása az EU-taxi! Cégünk kisbuszával a Budapest Mannheim távolságot, ami a legrövidebb útvonalon is több mint 900 kilométer rendkívül hamar megteheti és az utazás is kifejezetten kényelmes lesz. Velünk biztonságosan, gyorsan eljuthat bárhova, ahova csak szeretne. Az utazás ára magába foglalja két darab bőrönd és egy kézipoggyász szállítását is, tehát emiatt nem kell plusz költségektől félnie.
 
A Budapest Mannheim útvonal végig autópályán vezet, ami gyors és zökkenőmentes utazást tesz lehetővé, erről pedig profi és szakképzett sofőrünk is gondoskodik. Ne feledje, mi eljuttatjuk Önt oda, ahova szeretné. Ha háztól házig, vagy pontos címre szeretne utazni, személyre szabott árajánlattal tudunk az Ön rendelkezésére állni.