Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Cimkék: salsburg

2016. 12. 21. 16:31
 
Egy kellemes hétvégi utazás mindenkit feltölthet egy kis plusz energiával. Azért is előnyös elszabadulni kicsit a hétköznapok mókuskerekétől, mert sok stressz gyülemlik fel manapság az emberekben a munkától függően. Ezt rendkívül jól le lehet vezetni egy praktikus kis utazással valamely szomszédos országba vagy városba, például Salzburgba.
A Budapest Salzburg busz akkor indul, amikor Ön szeretné. Az Eutaxi olyan szolgáltatásokat nyújt az utazni vágyók számára, amelyek kielégítők és emlékezetes élményeket garantálnak. Nem kell többé zsúfolt buszokon utaznia, ahol nem lehet senkivel beszélgetni, nincs légkondi és kényelmetlenek az ülések. 
2016. 07. 11. 08:29
 
A Budapest Salzburg busz megbízható utazást jelent. Amikor utazást tervezünk és szervezünk, akkor elsősorban mindig az jut eszünkbe, hogy olyan társasággal vagy járművel utazzunk, amely megbízható. Sokan még ma is rettegnek például a repüléstől, pedig a repülőgép egy megbízható utazási eszköznek bizonyul.
 
A vonat és a busz is biztonságos, de a tömegközlekedés egy hosszabb út során több kellemetlenséget rejt magában, mint amennyi pozitív hatása van. Sokan szeretik inkább saját maguk megszervezni az utazásaikat, de még többen vannak azok, akik egy idő után már inkább különféle utazási irodákra vagy társaságokra bízzák magukat. 
2016. 02. 16. 11:57
 

Az Eutaxi nem okoz csalódást. Utazzon a Budapest Salzburg busz járatán Ön is! Megtörtént már Önnel is, hogy azért nem indult el egy hosszabb útra, mert túl fáradtnak érezte magát, túl fárasztónak  érezte az út megtervezését és megszervezését, a jármű kiválasztását, semmi kedve nem volt az utazáshoz kapcsolódó plusz tevékenységet előkészítéséhez: hogy jusson el az állomásra, csomagcipelés, stb. Mi levesszük a válláról a terhet! 
3 db összesen