Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Cimkék: haztol hazig

2018. 01. 11. 14:58
 
Németországba utazni nem egy túl nagy távolság. Tulajdonképpen pár órás utazással már el is érhetjük uticélunk. Viszont nem mindenki tudja saját maga megoldani kiutazását saját autójával. Ez természetesen nem lehet akadálya annak, hogy megtegyük uticélunkat, legyen utazásunk célja akár munkavállalás, akár kirándulás, vagy rokon látogatás. 
 
2016. 08. 12. 10:27
 
Németországba a legtöbben manapság autóval utaznak. Sajnos nem mindenkinek van azonban jogosítványa, vagy lehetősége, hogy autót vásároljon, ezért szükség van egy alternatívára. A háztól házig személyszállítás Németországba szolgáltatásunk pontosan ezért jött létre. Szeretne Németországba utazni dolgozni, kikapcsolódni vagy meglátogatni a rokonokat? Velünk ez magvalósítható. Oda visszük Önt, ahova szeretné, és oda megyünk Önért, ahol lakik. A legjobb választás a költségek szempontjából a kisbuszos háztól házig személyszállítás Németországba. 
2016. 07. 15. 22:15
 
Egy külföldi utazást nem egyszerű megszervezni, mert nem elég arra gondolnunk, hogy az egyik országból a másikba eljussunk, hiszen sokszor még a városok közötti összeköttetéseken is gondolkodnunk kell, nem beszélve arról, hogy ha egy nagyobb városba utazunk, akkor még a városon belül sem mindegy, hogy hogy és mivel és mennyiért közlekedünk. Egy külföldi utazás megszervezése és megtervezése tehát nem egyszerű feladat, és abban az esetben, ha nagy csomagokról is van szó, akkor rendkívül kellemetlennek és kényelmetlen, fárasztónak bizonyulhat. 
2016. 06. 20. 10:09
 
Egy kellemes utazás manapság mindenkit felfrissít. Bizonyára Ön is átélte már azt, hogy heteken keresztül csak dolgozik és dolgozik, és egyre inkább elmerül a szürke hétköznapokban. Nos, ennek érdemes most véget vetni egy utazással háztól házig Németországba. Igen népszerű úti cél, hiszen itt van a szomszédban és rengeteg kulturális értéket rejt magában, nem beszélve a megannyi remek látványosságról.
2016. 04. 25. 08:34
 
Utazni a legtöbben szeretünk, főleg ha nincs olyan kötött határidő, amikorra meg kéne érkeznünk valahová. Ha viszont ez az eset áll fenn, és mondjuk egy hosszabb németországi út áll előttünk, szükségünk lehet egy olyan szolgáltatásra, amelynek mottója akár az is lehet, hogy háztól házig Németország. 
2016. 02. 03. 11:44
 
Háztól házig személyszállítás Németországba? Igen, utazzon kényelmesen, igazítsa a pihenőket saját igényeihez. A kiváló és megbízható sofőrök valóban az utasok elvárásai szerint szervezik meg a hosszú utat, hogy mindenki a leggyorsabb és a legolcsóbb módon érhessen célba. A közvetlen járatok a személyszállításon túl csomagközvetítéssel is megbízhatók, rugalmasan és szakszerűen utazik a küldemény a megjelölt címre.
6 db összesen