Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Cimkék: eutaxi

2017. 05. 12. 16:33
 
Hazánkból mindig is sokan utaztak Németországba, ám a kirándulókat nem lehet a németországi magyarok kategóriájába besorolni. Talán mindannyiunk számára egyértelmű, hogy a németországi magyarok terminus azokat a személyeket fogja egybe, akik az országhatárainkon kívül, például éppen Németországban vállaltak munkát, és csak néha utaznak haza. Magyarországról ma egyre többen vándorolnak el, vállalnak külföldön munkát, az egyik kedvelt munkavállalói ország pedig éppen Németország. 
2016. 07. 25. 10:29
 
Ha gyors és olcsó személyszállításra vágyik Németországba vagy Németországból, akkor az Ön legjobb választási lehetősége az Eutaxi szolgáltatása.

Manapság nagyon sokan – és egyre többen – dolgoznak külföldön, ami azt jelenti, hogy sokan is utaznak. Az utazás jelentése manapság már nem csak a kirándulást és a pihenést jelenti, hiszen nagyon sokan nem azt az országot vagy várost tekintik otthonuknak, ahol a megélhetésre való pénzt keresik, hanem azt a helyet, ahol családjuk él. Ez pedig azt vonja maga után, hogy az emberek egyre többet utaznak városok, de akár országok között is. 
2016. 07. 15. 22:16
 
A nyaralás nem kizárólag azt jelenti, hogy a tengerpart mellett kell eltölteni egy hetet vagy 10 napot. Nagyon sokan vannak azok, akik jobban kedvelik, ha a nyaralást külföldön tölthetik, de nem kötelezően a tengerpart mellett. Sokan utaznak például különféle európai nagyvárosokba, hogy megismerjék a környező népek kultúráját, hogy magukba szívjanak más nyelveket és történelmeket, esetleg szokásokat. Ezzel mindig gazdagodnak és nyitottabbá is válnak. 
2016. 07. 11. 08:27
 
A nyár elérkeztével nagyon sok mindenki tervez különféle nyaralásokat és kirándulásokat. A nyaralások általában valamilyen vízpart felé szerveződnek, a legtöbben egy egyhetes vagy 10 napos tengeri kikapcsolódásra vágynak, ám sokan nem tehetik ezt meg, vagy az időhiány vagy a nagyobb költségkiadás miatt. Akik nem terveztek az idén nyaralást, azoknak sem kell lemondaniuk a kirándulásról, hiszen egy hosszabb hétvégére ők is megtehetik, hogy elugornak egy másik országba, egy kellemes városba, ahol élvezhetik a nem otthon töltött időt. 
2016. 06. 20. 10:12
 
Egy hétvégi kiruccanás bizony mindenkit felfrissít. Ez olyannyira jó tevékenység, hogy heti szinten több tízezren választják ezt, különösen a nyári időszakban, amikor a turizmus virágzik. Kisbusszal Németországba utazni az egyik legjobb döntés, amelyet Ön is hozhat, ha jó az idő és éppen van e3gy szabad hétvégéje. Az Eutaxi biztosítja, hogy Ön eljut oda, ahova szeretne, ráadásul az utazás is kényelmesen és kellemesen fog telni a tágas, minőségi kisbuszban. 
2016. 06. 20. 10:09
 
Egy kellemes utazás manapság mindenkit felfrissít. Bizonyára Ön is átélte már azt, hogy heteken keresztül csak dolgozik és dolgozik, és egyre inkább elmerül a szürke hétköznapokban. Nos, ennek érdemes most véget vetni egy utazással háztól házig Németországba. Igen népszerű úti cél, hiszen itt van a szomszédban és rengeteg kulturális értéket rejt magában, nem beszélve a megannyi remek látványosságról.
2016. 06. 05. 20:18
 
Szeretne kicsit kikapcsolódni a több hetes folyamatos munka után? Szeretne új kultúrákat megismerni? Nos, erre az egyik legjobb megoldás, ha Ön is ellátogat Németországba, azon belül is Münchenbe. A Budapest München vonatjegy sokszor igen drága szokott lenni és a vonatozás nem mindig olyan kényelmes, mint azt mindenki remélni szokta. Ha Ön is kényelmesen szeretne utazni, akkor felejtse el a Budapest München vonatjegyet és utazzon az Eutaxi segítségével! 
2016. 05. 23. 21:45
 
Az utazás, főleg ha nem egy vakációs kirándulásról van szó, többnyire egy anyagilag és idegileg egyaránt megterhelő, kényelmetlenségekkel járó dolog, főleg ha hosszabb távra szól.
 
Ezt még lehet azzal fokozni, amikor külföldről, mondjuk a München Budapest útvonalon szeretnénk hazajutni, és fogalmunk sincs milyen utazási lehetőséget válasszunk.
2016. 05. 11. 12:02
 
Azok a honfitársaink, akik Németország valamelyik települését választották életük színteréül hosszabb-rövidebb időre, gyakran utazási nehézségekkel küzdenek, és csak nagyon szoros, megterhelő időbeosztással jutnak haza, a tömegközlekedés lehetőségeit igénybe véve. 
2016. 05. 11. 11:57
 
Az utazás, főleg ha hosszú távú útról van szó, lehet nagyon fárasztó, megterhelő, de lehet könnyed élményekkel teli út is. Hogy melyikben lesz részünk, az nagyban függ attól is, milyen közlekedési eszközt választunk. Napjainkban a tömegközlekedési eszközök, bár sokat fejlődtek, még mindig többnyire kényelmetlenek és megbízhatatlanok. 
2016. 05. 05. 17:03
 
Ha az sörfesztiválra kíváncsi, vagy csupán látni szeretné a Marienplatzot, esetleg az Alte Pinakothek látnivalóira fáj a foga, akkor az ön úti célja kétségkívül a bajor főváros, München. Tulajdonképpen a város nincs is nagyon messze, hisz 655 kilométer nem olyan sok. Persze ez csak akkor igaz, ha megfelelő járművel indul útnak, mint például a Budapest München busz járat, amelyet cégünk üzemeltet. Miért válasszon minket? 
2016. 05. 05. 17:01
 
Frankfurt, az egyik legélénkebb, legpezsgőbb német város, amely külföldiek, köztük magyarok tízezreinek kedvelt úti célja. Ha ön is oda készül és el szeretné kerülni a zsúfolt tömegközlekedést, a többszöri átszállást vagy a sokak számára megterhelő repülőutat, választhatja a Budapest Frankfurt busz járat szolgáltatását is. Cégünk, mely németországi utakra specializálódott kényelmes kisbuszokkal juttatja el klienseit Németország számos nagyvárosába. Mottónk a gyorsan, olcsón, kényelmesen, és ez igaz a Budapest Frankfurt busz esetében is. 
2016. 04. 25. 08:36
 
Amikor utazóként szeretnénk egy látogatást tenni Németország déli részén, és meglátogatni a sok látványosságot, érdekességet kínáló Stuttgart városát, többféle opció mellett is dönthetünk az utazási eszköz tekintetében. Vannak, akik Stuttgart vonat igénybevételével történő elérésére esküsznek, és megvannak a maguk érvei emellett.
2016. 04. 20. 10:57
 
Az európai gazdaság motorját jelentő Németország mindig is kedvelt célpontja volt a Közép-Európai államok lakosságának. Mi magyarok régi kapcsolatokat elevenítettünk fel 1990 után, azóta pedig naponta indulnak buszjáratok Németországba, turistákat, kivándorlókat, vagy éppen munkaerőt szállítva.
2016. 04. 13. 12:25
 
Ön Németországban, Stuttgart környékén él és dolgozik? Vagy szeretne oda költözni, munkát vállalna a délnémet nagyvárosban, vagy környékén? Esetleg csak szabad idejét, vakációját töltené el szívesen Baden-Württemberg tartományi székvárosában? Ránk számíthat a Budapest Stuttgart útvonalon is, mi jó áron, kényelmesen, gyorsan és pontosan eljuttatjuk önt és csomagjait, akár pontos címre is.
2016. 04. 06. 10:33
 
A globalizált világban, ahol már nem csak szlogen az, hogy megszűntek a távolságok egyre több ember utazik. Van, aki naponta, van aki hetente és van aki ritkábban, de mindnyájan egyre többet utazunk, külföldre is. A magyarok fő európai célpontja, mint mindig most is Németország, azon belül is a nagyvárosok a kiemelten látogatott állomások. Így nem meglepő, hogy például a Budapest München busz járat egy nagyon népszerű és többnyire zsúfolt eszköz, legyen az tömegközlekedési vagy magáncég járműve. 
2016. 03. 30. 14:48
 
Frankfurtban dolgozik és hazautazna a hétvégére, de az utazás megszervezésének gondolatától is görcsbe rándul a gyomra? Nem kell többé a hosszú utazásoktól rettegnie, elfelejtheti a felesleges idegeskedést, hiszen ajánlatunk olyan utazási feltételeket kíván, amelyek teljes mértékben kielégítik minden utas igényét. A részletekről kérdezze bizalommal munkatársainkat.  
2016. 03. 19. 12:02
 
A hosszú utazások nem csak a testet, de a lelket is megerőltetik. A Stuttgart Budapest járat több órás útját nem egyszerű végigülni, bármennyire is kényelmesnek a szék, bármennyire is kellemes utazást kínálnak a körülmények. Természetesen első körben a test fárad el, ennek azonban óriási kihatása van a pszichére is.  
2016. 03. 15. 13:10
 
Manapság rengetegen gondolják úgy, hogy a szülőhazájukon kívül máshol próbáljanak boldogulni. A határok lassan elmosódnak, a nemzetek keverednek, új kultúrák jönnek létre. Bárhová utazunk a világban, mindenhol találkozhatunk magyarokkal, mindenhol hallhatunk magyar szót, egy-egy utazás alkalmával megörülhetünk nemzeti testvéreinknek. Külföldön dolgozni nem számít manapság meglepőnek. 
2016. 03. 11. 08:34
 
Miért utazna vonattal, ha választhatja a sokkal kényelmesebb autóbuszos megoldást is?
Manapság sokféle utazási lehetőség közül válogathatunk, akár Európa-szerte is. Az Európai Uniónak köszönhetően megszűntek a határok, gond nélkül utazhatunk Európában, megismerhetjük más, szomszédos népek kultúráját, ugyanakkor élethelyet is változtathatunk, folytathatjuk életünket akár Münchenben is.  Manapság a gazdasági migráció nem meglepő, a jobb élet reményében sokan utaznak külföldre, kezdenek külföldön dolgozni. Ám a legtöbb esetben a barátok és a családtagok itt maradnak. Számos lehetőség kínálkozik a hazalátogatásra, vagy a barátok hétvégi kiruccanására, ugyanakkor az utak megszervezése sok bonyodalommal jár. 
2016. 03. 07. 14:54
 
Tökéletesen igazodik az utasok igényeihez a Budapest Karlsruhe járat. Nem kell többé a külföldi utazás problémáival küzdenie, nem kell többé az utazás megszervezésével bajlódnia, az Eutaxi ajánlata leveszi válláról ezeket a terheket. Az Eutaxi modern utazási feltételeket biztosít Önnek, utasaink kényelme és biztonsága számunkra a legfontosabb. Válassza az Eutaxi ajánlatát, ha Budapest Karlsruhe között utazik. 
2016. 02. 23. 16:24
 
Busz Németországba – kényelmes, kellemes, biztonságos, gyors és olcsó! Kell ennél több? Nem kérdés, az Eutaxi szolgáltatása kiváló választás!
Az utazás előtt hetekkel el kell kezdenie a szervezkedést? Azon gondolkodik, hogy mennyi csomagot vigyen magával? Fáradt a ki- és bepakolástól? Nem férnek el a dolgai, de nem akar két táskával utazni, mert megijesztik a cipekedés fáradalmai? Túl messze lakik a vasútállomástól, a busz drága és kényelmetlennek érzi a sok ismeretlen emberrel való utazást? Nincs elég pihenő, nem tudja kinyújtóztatni a lábát? Úgy érzi, inkább el sem indul... Nem kell többé ezekkel a problémákkal küzdenie, ha az utazásról van szó, válassza az Eutaxit!
2016. 02. 16. 11:57
 

Az Eutaxi nem okoz csalódást. Utazzon a Budapest Salzburg busz járatán Ön is! Megtörtént már Önnel is, hogy azért nem indult el egy hosszabb útra, mert túl fáradtnak érezte magát, túl fárasztónak  érezte az út megtervezését és megszervezését, a jármű kiválasztását, semmi kedve nem volt az utazáshoz kapcsolódó plusz tevékenységet előkészítéséhez: hogy jusson el az állomásra, csomagcipelés, stb. Mi levesszük a válláról a terhet! 
2016. 02. 11. 11:38
 
Kényelmes, gyors és megbízható utazás Németországba. Utasaink igényeihez igazodik az Eutaxi ajánlata. Az Eutaxi egy kifejezetten könnyen elérhető megoldás, ha Németországba utazik. A 8 személyes klimatizált utastér és a kényelmes kartámaszos ülések biztosítják utasainkat a kényelemről és a megbízhatóságról. A hosszított csomagtartóban és az igény esetén felszerelt utánfutóban elférnek csomagjai és arra is lehetősége van, hogy csomagját kármentesen juttassa el A pontból B-be. 
24 db összesen