Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Cimkék: busz nemetorszagba

2017. 11. 26. 21:52
 

Németország igen népszerű úti cél, hiszen egyrészt viszonylag közel van, másrészt rengeteg kulturális értéket rejt magában. Adventi vására pedig igazán kihagyhatatlan élmény.
 
2016. 11. 24. 08:36
 
Németország manapság rendkívül népszerű és kedvelt úti cél a turisták számára. Nem is véletlenül, hiszen hazánkhoz viszonylag közel van és egy kényelmes buszos utazás keretében akár 6-7 órán belül már kint is lehetünk. A busz Németországba igen praktikus megoldás. És itt most nem a tömött távolsági buszokról beszélünk, hanem egy kellemes kisbuszról, amely légkondicionált és annyi embert szállít, amennyi kényelmesen elfér. Ezt kínálja Önnek az Eutaxi.
2016. 09. 20. 10:15
 
Nem kell túl idősnek lennünk ahhoz, hogy legyenek emlékeink arról, mennyire nehéz volt még pár évtizede is nyugati irányban elhagyni az országot. Nem csupán a vízum, útlevél, határnál sorban állás nehezítette meg a dolgot, de ha mindezen át is estünk, sokszor lassú, kényelmetlen és koszos volt az egyetlen közlekedő busz Németországba. A vasúti közlekedés sem volt sokkal jobb, de az még nagyságrendekkel drágább is volt.
2016. 06. 05. 20:20
 
A folyamatos munka és a szürke hétköznapok bizony igencsak megviselhetik egy idő után az embert, ezért fontos, hogy néha kicsit elrugaszkodjunk ebből a monotonitásból és világot lássunk. Egy busz Németországba ilyenkor tökéletes választás, hiszen pár órás utazás alatt már ott is lehetünk egy teljesen új kultúrában és felfedezhetünk sok érdekességet. Hazánk lakóinak mindig is igen kedvelt célpontja volt Németország, hiszen tulajdonképpen itt van a szomszédban és rengeteg érdekességet tartogat. 
2016. 02. 23. 16:24
 
Busz Németországba – kényelmes, kellemes, biztonságos, gyors és olcsó! Kell ennél több? Nem kérdés, az Eutaxi szolgáltatása kiváló választás!
Az utazás előtt hetekkel el kell kezdenie a szervezkedést? Azon gondolkodik, hogy mennyi csomagot vigyen magával? Fáradt a ki- és bepakolástól? Nem férnek el a dolgai, de nem akar két táskával utazni, mert megijesztik a cipekedés fáradalmai? Túl messze lakik a vasútállomástól, a busz drága és kényelmetlennek érzi a sok ismeretlen emberrel való utazást? Nincs elég pihenő, nem tudja kinyújtóztatni a lábát? Úgy érzi, inkább el sem indul... Nem kell többé ezekkel a problémákkal küzdenie, ha az utazásról van szó, válassza az Eutaxit!
5 db összesen