Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Cimkék: busz

2017. 11. 26. 21:52
 

Németország igen népszerű úti cél, hiszen egyrészt viszonylag közel van, másrészt rengeteg kulturális értéket rejt magában. Adventi vására pedig igazán kihagyhatatlan élmény.
 
2017. 07. 22. 16:44
 
Az utazás csodáját nem kell önnek sem elmagyarázni. Európában annyi hihetetlen látnivaló várja az érdeklődő turistákat, hogyha évekig csak utazással töltenék az idejüket, akkor sem érnének a végükre. Németország jó példája ennek a számtalan látványosságot kínáló világnak. Igen ám, de hogyan jusson el a vágyott célba?
2017. 07. 11. 16:43
 
A Budapest Stuttgart közötti távolság leküzdésére a legalkalmasabb megoldás a buszos utazás. A busz kényelmes, komfortos körülményeket teremt önnek ahhoz, hogy a Budapest Stuttgart távot ne hosszúnak érezze, hanem inkább kellemesen eltöltött óráknak vélje. Hogy hogyan képes erre egy buszos kirándulás?
2017. 06. 28. 16:41
 
A Budapest Stuttgart távolság hamar letudható, mégpedig komfortos, kényelmes formában. De miért is érdemes önnek Stuttgart mellett döntenie?
Stuttgartot történelmének jelentős részében a württembergi hercegek uralták. A hercegi család építtette a 13. században a régi kastélyt is, melynek alapja egy 10. századi vár. A környéket folyamatosan bővítették, újították, így hűen őrzi ma is egykori pompáját. Altes Scloss Stuttgart talán legrégebbi épülete. Falai között
2017. 03. 24. 11:26
 
Mindig is szeretett volna Németországba utazni? München egy elég gyakori úticélnak számít manapság az utazók köreiben. Ha Ön is kényelemben, jó árak mellett és jó hangulatban szeretne külföldre utazni, akkor az Eutaxi kisbuszos utazásainál tulajdonképpen nincs jobb választás.
Busz Münchenbe, pontosabban kisbusz számtalan időpontban indul és nincs más dolga, mint felkeresni minket és lefoglalnia egy időpontot. A Kisbuszban pont egy kis társaság fér el, tehát nem kell 50 másik emberrel együtt utaznia, akiket nem ismer. Barátjával, családjával utazhat kiváló hangulatban, sok nevetéssel. Ha egy kis utazásra van szüksége, szeretne korrekt áron kiutazni jó környezetben, akkor az Eutaxi az ideális választás.
2017. 01. 09. 16:33
 
Ha éppen közeledik egy hosszú hétvége és Ön szeretne kicsit pihenni, viszont nem tudja, hogy töltse el a hétvégét, akkor tudunk ebben segíteni, A Budapest Stuttgart buszos utazás remek lehetőséget kínál Önnek is, hogy elszabaduljon egy kicsit a munka stresszes környezetéből és egy másik városban töltsön el egy kis időt, új kultúrákat megismerve.
Az utazás gyorsan teljesíthető, köszönhetően az Eutaxi minőségi kisbuszos szolgáltatásának, amely sokkal jobb feltételeket kínál, mint bármely távolsági buszos utazás. A Budapest Stuttgart busz pont akkora, amelyben kényelmesen elfér egy kis társaság, tehát nem kell a tömött buszra gondolni, amely kényelmetlen, túl sok az ember és senkit nem ismer.
2016. 12. 21. 16:31
 
Egy kellemes hétvégi utazás mindenkit feltölthet egy kis plusz energiával. Azért is előnyös elszabadulni kicsit a hétköznapok mókuskerekétől, mert sok stressz gyülemlik fel manapság az emberekben a munkától függően. Ezt rendkívül jól le lehet vezetni egy praktikus kis utazással valamely szomszédos országba vagy városba, például Salzburgba.
A Budapest Salzburg busz akkor indul, amikor Ön szeretné. Az Eutaxi olyan szolgáltatásokat nyújt az utazni vágyók számára, amelyek kielégítők és emlékezetes élményeket garantálnak. Nem kell többé zsúfolt buszokon utaznia, ahol nem lehet senkivel beszélgetni, nincs légkondi és kényelmetlenek az ülések. 
2016. 11. 24. 08:36
 
Németország manapság rendkívül népszerű és kedvelt úti cél a turisták számára. Nem is véletlenül, hiszen hazánkhoz viszonylag közel van és egy kényelmes buszos utazás keretében akár 6-7 órán belül már kint is lehetünk. A busz Németországba igen praktikus megoldás. És itt most nem a tömött távolsági buszokról beszélünk, hanem egy kellemes kisbuszról, amely légkondicionált és annyi embert szállít, amennyi kényelmesen elfér. Ezt kínálja Önnek az Eutaxi.
2016. 09. 20. 10:15
 
Nem kell túl idősnek lennünk ahhoz, hogy legyenek emlékeink arról, mennyire nehéz volt még pár évtizede is nyugati irányban elhagyni az országot. Nem csupán a vízum, útlevél, határnál sorban állás nehezítette meg a dolgot, de ha mindezen át is estünk, sokszor lassú, kényelmetlen és koszos volt az egyetlen közlekedő busz Németországba. A vasúti közlekedés sem volt sokkal jobb, de az még nagyságrendekkel drágább is volt.
2016. 09. 13. 13:20
 
München városának vonzereje évente emberek százezreit indít arra, hogy ilyen vagy olyan okkal ebbe a gyönyörű bajor városba utazzon. Üdülés vagy tanulás, munka vagy üzlet, ezek a klasszikus okok, amiért a magyar emberek igénybe szokták venni a Budapest-München viszonylat valamilyen utazási lehetőségét. Ezek az utazási lehetőségek, bár első látásra bőségesnek tűnhetnek, sok esetben valamilyen szinten kívánnivalót hagy maga után. A vasúti közlekedés sokszor bizonytalan, sok átszállást igényel, az árak pedig nagyon gyakran az egekben járnak, megfizethetetlenek. 
2016. 09. 01. 13:18
 
Németország déli része az egyik legfrekventáltabb úti cél a magyar turisták, munkavállalók és egyéb céllal utazók között. A fő célpont a kozmopolita Frankfurt városa, ahonnan sokan azonnal tovább is utaznak Európa legnagyobb repülőterét igénybe véve, mások pedig a gazdag délnémet vidék szépségeit fedezik fel, vagy keresnek munkát maguknak.
 
Akármi is a kiutazás célja, mindenki szeret gyorsan, pontosan, és főleg kényelmesen célba érni, az utazás költsége pedig szintén nem elhanyagolható szempont. A vasút, a személygépkocsi és más eszközök mellett az egyik legnépszerűbb közlekedési eszköz a Budapest-Frankfurt busz járat. Ennek oka nem más, mint hogy tökéletesen megfelel azoknak az elvárásoknak, amelyeket egy átlagos utas támaszthat németországi útján. 
2016. 08. 22. 14:18
 
Az utazás kényelme a huszadik század végén érte el az eddigi lehető legmagasabb fokot. Mégis, sokunknak van kellemetlen élménye hosszabb-rövidebb külföldi utakról, különösen a leggyakrabban igénybe vett németországi úticélok esetében. Régebben valóságos kálvária volt eljutni mondjuk a magyar fővárosból Bajorország központjába, de még napjainkban is sok kívánnivalót hagy maga után a legtöbb Budapest-München busz járat. Koszos járművek, udvariatlan sofőrök és utaskísérők, csillagászati árak – ez mindenki rémálma, bármilyen utazásról is legyen szó. 
2016. 08. 12. 10:20
 
Amikor már hónapok óta semmi szünet nincs a munkában, akkor az ember kezd kicsit elfáradni mind szellemileg, mind testileg is. Ilyenkor szükség van egy kis kikapcsolódásra, hogy feltöltődhessünk és aztán újult erővel térhessünk vissza mindennapi tevékenységeinkhez. A Budapest Stuttgart busz utazás kiváló lehetőség Ön és családja számára, hogy kiruccanjon egy hétvégére és új helyeket ismerjen meg. Nem szeret tömött buszokon utazni? Akkor ez Eutaxi az ideális választás. Kisbuszainkban kényelmesen elfér mindenki és csak annyian utazunk együtt, ami még nem számít soknak. 
2016. 08. 12. 10:19
 
Salzburg egy igen kedvelt választás a magyar turisták számára, hiszen nincs túl messze és a város maga rendkívül szép, tele van kultúrával, érdekességekkel és látványosságokkal. A Budapest Salzburg busz utazás ezen okokból is remek választás lehet Ön és családja számára, ha olcsón szeretnének egy hétvégére elutazni valahova és kikapcsolódni egy kicsit. Velünk ráadásul ezt minőségi módon teheti meg, korrekt áron. Az Eutaxi kényelmet, biztonságot és elérhető árat biztosít minden ügyfelének és azt is garantálja, hogy az utazás során sem fognak komplikációk fellépni.
2016. 08. 01. 10:28
 
Egy buszos kirándulás remek lehetőség lehet az egész család számára, hogy elfelejtsék pár napra a hétköznapok gondjait és nehézségeit. A Budapest München utazás élményekkel teli és garantáltan felejthetetlen lesz, hiszen Ön is új helyeket, látványosságokat, embereket és kultúrákat ismerhet meg. A buszos utazás rendkívül praktikus és, mivel kisbuszról van szó, ezért nem kell a zsúfoltság miatt sem aggódni. Az Eutaxival Ön is kényelmesen utazhat ideális körülmények között a Budapest München vonalon. Cégünket Önnek is érdemes választania, mivel kényelmes kisbuszokkal akár háztól-házig is szállítjuk utasainkat, a München Budapest útvonalon, és még sok más felé is. 
2016. 07. 15. 22:14
 
Manapság nagyon sokan dolgoznak külföldön, rengeteg magyar ember él Németországban. A nyári időszak bekövetkeztével egyre többen tudnak egy pár nap vagy hét szabadságot kivenni, ami azt jelenti, hogy sokan utaznak Magyarországra, majd sokan utaznak vissza Németországba. Egy ilyen utazás alkalmával sok a csomag, hiszen a szeretteket sokszor ajándékokkal lepik meg, illetve az otthoni ételekből, szeretett termékekből mindig visznek magukkal egy jó nagy csomagot a külföldön töltött időre. 
2016. 07. 11. 08:30
 
Sajnos vagy nem sajnos, egyszerű tény, hogy manapság nagyon sokan vannak, akik valamilyen okból kifolyólag külföldön dolgoznak. A jobb megélhetés, vagy egyszerűen az ott kapott munkalehetőség az országhatárokon túlra viszi szeretteinket. A külföldi munkák általában Németországot jelentik, nagyon sok magyar él ma például Münchenben. Talán nem kell ezek annyira sajnálkoznunk, egyszerűen csak úgy kell felfognunk ezt a helyzetet, amely természetessé teszi azt. Németország egyébként nincs annyira messze, és a különféle utazási lehetőségek biztosítják a munkásokat is, hogy egy-egy hétvégére haza tudjanak utazni, illetve az itthon maradott rokonságot, szeretteiket és barátokat is arra buzdítják, hogy tegyenek egy látogatást a kint élő személy felé. 
2016. 07. 11. 08:29
 
A Budapest Salzburg busz megbízható utazást jelent. Amikor utazást tervezünk és szervezünk, akkor elsősorban mindig az jut eszünkbe, hogy olyan társasággal vagy járművel utazzunk, amely megbízható. Sokan még ma is rettegnek például a repüléstől, pedig a repülőgép egy megbízható utazási eszköznek bizonyul.
 
A vonat és a busz is biztonságos, de a tömegközlekedés egy hosszabb út során több kellemetlenséget rejt magában, mint amennyi pozitív hatása van. Sokan szeretik inkább saját maguk megszervezni az utazásaikat, de még többen vannak azok, akik egy idő után már inkább különféle utazási irodákra vagy társaságokra bízzák magukat. 
2016. 06. 20. 10:12
 
Egy hétvégi kiruccanás bizony mindenkit felfrissít. Ez olyannyira jó tevékenység, hogy heti szinten több tízezren választják ezt, különösen a nyári időszakban, amikor a turizmus virágzik. Kisbusszal Németországba utazni az egyik legjobb döntés, amelyet Ön is hozhat, ha jó az idő és éppen van e3gy szabad hétvégéje. Az Eutaxi biztosítja, hogy Ön eljut oda, ahova szeretne, ráadásul az utazás is kényelmesen és kellemesen fog telni a tágas, minőségi kisbuszban. 
2016. 06. 05. 20:20
 
A folyamatos munka és a szürke hétköznapok bizony igencsak megviselhetik egy idő után az embert, ezért fontos, hogy néha kicsit elrugaszkodjunk ebből a monotonitásból és világot lássunk. Egy busz Németországba ilyenkor tökéletes választás, hiszen pár órás utazás alatt már ott is lehetünk egy teljesen új kultúrában és felfedezhetünk sok érdekességet. Hazánk lakóinak mindig is igen kedvelt célpontja volt Németország, hiszen tulajdonképpen itt van a szomszédban és rengeteg érdekességet tartogat. 
2016. 05. 11. 12:10
 
Németország mindig is a magyar turisták, hosszabb-rövidebb időre munkát vállalók, vagy véglegesen kivándorlók egyik kedvelt célpontja volt. Ha Ön is azok közé tartozik, akik rendszeresen utaznak Németország és Magyarország között, minden bizonnyal szembesült már közlekedési nehézségekkel. 
2016. 05. 11. 11:57
 
Az utazás, főleg ha hosszú távú útról van szó, lehet nagyon fárasztó, megterhelő, de lehet könnyed élményekkel teli út is. Hogy melyikben lesz részünk, az nagyban függ attól is, milyen közlekedési eszközt választunk. Napjainkban a tömegközlekedési eszközök, bár sokat fejlődtek, még mindig többnyire kényelmetlenek és megbízhatatlanok. 
2016. 05. 05. 17:03
 
Ha az sörfesztiválra kíváncsi, vagy csupán látni szeretné a Marienplatzot, esetleg az Alte Pinakothek látnivalóira fáj a foga, akkor az ön úti célja kétségkívül a bajor főváros, München. Tulajdonképpen a város nincs is nagyon messze, hisz 655 kilométer nem olyan sok. Persze ez csak akkor igaz, ha megfelelő járművel indul útnak, mint például a Budapest München busz járat, amelyet cégünk üzemeltet. Miért válasszon minket? 
2016. 05. 05. 17:01
 
Frankfurt, az egyik legélénkebb, legpezsgőbb német város, amely külföldiek, köztük magyarok tízezreinek kedvelt úti célja. Ha ön is oda készül és el szeretné kerülni a zsúfolt tömegközlekedést, a többszöri átszállást vagy a sokak számára megterhelő repülőutat, választhatja a Budapest Frankfurt busz járat szolgáltatását is. Cégünk, mely németországi utakra specializálódott kényelmes kisbuszokkal juttatja el klienseit Németország számos nagyvárosába. Mottónk a gyorsan, olcsón, kényelmesen, és ez igaz a Budapest Frankfurt busz esetében is. 
2016. 04. 20. 10:57
 
Az európai gazdaság motorját jelentő Németország mindig is kedvelt célpontja volt a Közép-Európai államok lakosságának. Mi magyarok régi kapcsolatokat elevenítettünk fel 1990 után, azóta pedig naponta indulnak buszjáratok Németországba, turistákat, kivándorlókat, vagy éppen munkaerőt szállítva.
2016. 04. 13. 12:32
 
München itt van a szomszédban. Ha azt gondolja, hogy ez a kijelentés kisség erős, hisz egy, a fővárosunktól 684 kilométerre található város mégsem éppen a szomszédban van, akkor téved. Ma már ez a távolság autóval nem több mint hat órás út, persze optimális körülmények között. Az igazán jó választás, ha valóban kényelmesen akar utazni és csomagjai is vannak, egy nyolc személyes busz München irányába. 
2016. 03. 25. 13:32
 
A kényelmes, kellemes, gyors, megbízható és biztonságos utazás élményéért válassza az Eutaxi Budapest Frankfurt busz járatát. Egy hosszú utazás rengeteg feltételt kell hogy teljesítsen, hogy az utas a kellő megelégedéssel szálljon ki a járműből. Ma már nagyon kevés tömegközlekedési eszköz nyújthatja az összes feltételt egyszerre. 
2016. 02. 23. 16:24
 
Busz Németországba – kényelmes, kellemes, biztonságos, gyors és olcsó! Kell ennél több? Nem kérdés, az Eutaxi szolgáltatása kiváló választás!
Az utazás előtt hetekkel el kell kezdenie a szervezkedést? Azon gondolkodik, hogy mennyi csomagot vigyen magával? Fáradt a ki- és bepakolástól? Nem férnek el a dolgai, de nem akar két táskával utazni, mert megijesztik a cipekedés fáradalmai? Túl messze lakik a vasútállomástól, a busz drága és kényelmetlennek érzi a sok ismeretlen emberrel való utazást? Nincs elég pihenő, nem tudja kinyújtóztatni a lábát? Úgy érzi, inkább el sem indul... Nem kell többé ezekkel a problémákkal küzdenie, ha az utazásról van szó, válassza az Eutaxit!
2016. 01. 31. 18:13
 
Rugalmasan igazodik az utasok igényeihez, akár háztól házig is utazhat vele – a Budapest Stuttgart busz könnyen elérhető megoldás, ha Németországba készül, vagy csomagot szeretne eljuttatni biztonságos módon.
29 db összesen