Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Cimkék: budapest salzburg busz

2016. 12. 21. 16:31
 
Egy kellemes hétvégi utazás mindenkit feltölthet egy kis plusz energiával. Azért is előnyös elszabadulni kicsit a hétköznapok mókuskerekétől, mert sok stressz gyülemlik fel manapság az emberekben a munkától függően. Ezt rendkívül jól le lehet vezetni egy praktikus kis utazással valamely szomszédos országba vagy városba, például Salzburgba.
A Budapest Salzburg busz akkor indul, amikor Ön szeretné. Az Eutaxi olyan szolgáltatásokat nyújt az utazni vágyók számára, amelyek kielégítők és emlékezetes élményeket garantálnak. Nem kell többé zsúfolt buszokon utaznia, ahol nem lehet senkivel beszélgetni, nincs légkondi és kényelmetlenek az ülések. 
2016. 08. 12. 10:19
 
Salzburg egy igen kedvelt választás a magyar turisták számára, hiszen nincs túl messze és a város maga rendkívül szép, tele van kultúrával, érdekességekkel és látványosságokkal. A Budapest Salzburg busz utazás ezen okokból is remek választás lehet Ön és családja számára, ha olcsón szeretnének egy hétvégére elutazni valahova és kikapcsolódni egy kicsit. Velünk ráadásul ezt minőségi módon teheti meg, korrekt áron. Az Eutaxi kényelmet, biztonságot és elérhető árat biztosít minden ügyfelének és azt is garantálja, hogy az utazás során sem fognak komplikációk fellépni.
2 db összesen