Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Cimkék: budapest mannheim

2018. 01. 21. 20:49
 
Egy kedves utasunk Budapestről Mannheimbe szeretett volna utazni. Több lehetőséget is végig tanulmányozott, majd szerencsénkre minket választott és elmesélte utazásunkkor, hogy milyen nehéz is volt döntést hoznia. 
A lehetőségek tárháza igen széles, ha abban kutakodunk az interneten mily módon tudnánk Budapestről Mannheimbe eljutni. 
2017. 12. 07. 22:22
 

Miért utazna vonattal, vagy busszal, ha választhatja a sokkal kényelmesebb kisbuszos megoldást is?
Manapság sokféle utazási lehetőség közül választhatunk. Számos lehetőség kínálkozik a hazalátogatásra, kirándulásra, rokonok meglátogatására, ugyanakkor az utak megszervezése sok bonyodalommal jár. 
 
2017. 11. 26. 21:52
 

Németország igen népszerű úti cél, hiszen egyrészt viszonylag közel van, másrészt rengeteg kulturális értéket rejt magában. Adventi vására pedig igazán kihagyhatatlan élmény.
 
2016. 10. 09. 08:32
 
Úgy érzi, hogy már nem képes folytatni a hétköznapok mókuskerekét? Szüksége van egy kis kikapcsolódásra egy új és idegen kultúrával teli helyen, ahol végre elmenekülhet a szürke hétköznapok elől? A Budapest Mannheim utazás a tökéletes választás Ön és családja számára ebben az esetben. És itt most nem egy tömött buszos útra kell gondolni, mint a legtöbb utazást szervező cég esetében. Nálunk az utazás sokkal kényelmesebb és kellemesebb.
2016. 08. 12. 10:18
 
Vágyik már Ön is egy ideje egy kis kikapcsolódásra, de a rengeteg munka mellett még nem volt lehetősége ezt megvalósítani? Nos, a Budapest Mannheim utazás tökéletes lehetőséget biztosít Önnek, hogy egész családjával kikapcsolódjon és új kultúrákat, látványosságokat ismerjen meg. Az Eutaxi komfortos utazást biztosít mindenkinek, aki olcsón szeretne eljutni nyaralni akár egy hétvégére vagy akár több hétre is.
2016. 06. 05. 20:17
 
Ha gondolkozik azon, hogy egy kicsit kiruccan és elszabadul a szürke hétköznapokból, akkor itt a tökéletes lehetőség, hogy ezt megtegye. A Budapest Mannheim utazás remek választás egy kis kikapcsolódásra, ráadásul hozhatja egész családját, mivel cégünk kisbuszos utazást biztosít az érdeklődők számára. Mannheim egy gyönyörű német város, ezért érdemes lehet ellátogatni ide egy hétvégére, hogy felfrissüljön, elszabaduljon a munka sokaságából.
2016. 04. 06. 10:32
 
Napjainkban a munkaerő nemzetközi méretű vándorlása, és a tömeges turizmus elképzelhetetlen a gyors és pontos közlekedési eszközök nélkül. Ugyanakkor nincs mindenkinek saját autója, a tömegközlekedés viszont sok esetben lassú és megbízhatatlan, nem is beszélve a kényelmi szempontokról. Ha az egyik leggyakoribb németországi úti célt vesszük alapul, ami nem más, mint a Budapest Mannheim viszonylat a hagyományos tömegközlekedési eszközökkel, vagyis vasúttal és busszal nehéz dolgunk lesz.
7 db összesen